Pitestinews

La Bascov, administrația condusă de Gheorghe Stancu se pare că a ajuns pe o poziție diametral opusă de noul Consiliul Local, în cadrul căruia PNL, USR și PMP dețin majoritatea. Sursele noastre spun că, la ultimele ședințe de consiliu a ieșit cu scântei, iar primarul Stancu a pierdut controlul asupra aleșilor locali. Liberalii și useriștii sunt atenți la fiecare mișcare a edilului Stancu.

Mai nou, un consilier local liberal, Cătălin Andrei a arătat pe o rețea de socializare cum au fost plombate mai multe găuri din asfaltul unui drum comunal, fără ca cei care au efectuat lucrarea să țină cont de vreme, de structura asfaltului sau de minime cunoștințe tehnice. “Astfalt turnat direct pe pământ. Evident, la Bascov! Aceste imagini mă revoltă atât în calitate de cetățean, cât și în calitate de consilier local. Nu poți tu, ca administrație să îți bați joc de bugetul local (prin astfel lucrări de mântuială) și de cetățenii cărora le arunci o roabă de asfalt ca să arăți că muncești. Prima ploaie a „spălat” banii aruncați pentru reparații dar și bitumul turnat la mișto. Voi solicita în prima sedință a Consiliului Local explicații pentru astfel de lucrări. Din păcate avem o administrație careia nu îi pasă de confortul și de siguranța oamenilor și un executant care face mișto de cetățeni”, a scris consilierul pe Facebook.

Au plombat că fost gratis

Un cont de Facebook “Primăria Bascov” a reacționat și i-a transmis consilierului că “nu este vorba de o lucrare efectivăde reparație a străzii respective. Plombările din acestefotografii au fost făcute de salariații Primăriei, iar materialulne-a fost dat fără niciun fel de cost de un constructor (este un surplus rămas de la o lucrare a respectivului constructor). Decicostul a fost ZERO. Ideea era să se mai repare puțin aceastăporțiune”, a fost reacția, se pare oficială a primăriei Bascov.

Am cerut un punct de vedere consilierului PNL. “O prostie mai mare ca aceea de a face ceva doar că ai primit gratis nu am auzit în viața mea. Este o ofensă adusă cetățenilor din Bascov să arunci o roabă de asfalt direct pe pământ sau să umpli în grabă gropile, doar că l-ai primit gratis și apoi să spui că repari pentru comunitate. Stimate edil, stimați cetățeni, nu așa funcționează dezvoltarea unei comunități, cu cârpeli și miștouri”, a declarat Cătălin Andrei, consilier local PNL.

Poți să îți placă asta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *