Pitestinews

Există ceva mai malefic decât PSD-ul lui Liviu Dragnea.
Greu de crezut, nu-i așa?
Este vorba de PSD-ul lui Ion Iliescu și al foștilor săi camarazi de ideologie comunistă veche: Adrian Năstase, Constantin Nicolescu și alții asemenea lor, cu pușcărie la activ și tendințe dictatoriale vădite când erau pe cai mari. Toți au un trecut însemnat în miezul tare al fostului Partid Comunist Român și apartenență sau conexiuni zdraveneîn fosta securitate.


Din această familie politică vine un personaj aparent încătânăr, însă cu ștate vechi în convingeri și fidelități față de emanații fostului PCR.
Este vorba de Simona Bucura Oprescu, politician PSD-ist care nu s-a dezis niciodată, în întreaga sa carieră, de foștii comuniști cărora, tânără fiind, le-a purtat trena politică, iar astăzi vrea să le ia locul.
Cu ei s-a născut politic, cu ei a crescut în partid, de la ei a primit funcții bune și bănoase.


Iat-o prima pe lista PSD Argeș candidând pentru un nou mandat la Camera Deputaților! În afară de mentalitățile pe care cei cu secera și ciocanul în frunte i le-au sădit de mică, nu știm ce-o mai recomandă!
Ba da. Știm.
Este nora fostului șef al securității din Argeș, tovarășul Oprescu. Iar soțul ei este, desigur, beizadeaua care a primit de la sistem tot ce a fost mai bun. Că a fost șef pe ici sau pe acolo, că a fost prefect de Argeș, tânărul Mihai Oprescu n-a stat niciodată pe bară, sistemul dăruindu-i sinecuri peste sinecuri.
Ce vrea Simona?
Nu este o întrebare atât de complicată cum ar fi de exemplu: ”Ce vor femeile?”
Ea vrea funcții, influență politică și – spun oamenii – să devină un al doilea Constantin Nicolescu în PSD.
Un fel de Constantin Nicolescu în fustă și fără mustață, aliată cu primarul Mioveniului, Ion Georgescu, în dorința ei de preluare a puterii în PSD.


Este posibil ca electoratul tânăr să nu știe toate astea despre Simona Bucura Oprescu. Așa cum am scris mai sus, pare încă tânără. Dar rădăcinile convingerilor ei sunt adânc înfipte în istorie, în epoca în care Ion Ilici Iliescu dădea forma României pe care astăzi oamenii orientați către adevăratele valori europene încearcă s-o schimbe.
Dacă simțiți un vânt rece dinspre Moscova roșie când vă duceți la vot, ar fi bine să fiți atenți.
Ultima dată vântul ăsta ne-a înghețat vreo 70 de ani!

Poți să îți placă asta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *