Pitestinews

Candidații PSD Argeș pentru parlamentare lansează minciuni de cea mai joasă speță, în campania electorală. Prima oară, mulți dintre ei, au negat existența virusului SARS-CoV-2 și au îndemnat cetățenii să nu poarte masca de protecție. Au urmat chiar ei aceste “sfaturi” și s-au îmbolnăvit de COVID, cum a fost cazul președintelui CJ Argeș, Ion Mînzînă sau al deputatului Simona Bucura Oprescu.

Acum, neștiind ce să mai inventeze ca să atace Guvernul Orban, susțin că “vaccinul nu există”. Candidat la Senat din partea PSD Argeș, Viorel Enache a declarat în presa locală că  “vaccinul anti Covid 19 este doar o iluzie vândută electoral de Iohannis și Orban”.  Ei bine, realitatea îl contrazice crunt!  Fix în aceeași zi în care Enache făcea  declarația mincinoasă și politicianistă, în Europa a început distribuția dozelor de vaccin. Enache, doctor pediatru, se face de râs în cel mai odios mod posibil, înjosindu-se să mintă, în numele partidului, în loc să recunoască realitatea.

Astfel, primele doze de vaccin sunt așteptate în România în a doua jumătate a lunii decembrie, „în cel mai fericit caz”, conform coordonatorului campaniei naționale de vaccinare, medicul militar Valeriu Gheorghiță. În caz contrar, vaccinul anti-covid va intra în România în lunile ianuarie-februarie. Vicepreședintele Societății Naționale de Medicina Familiei, Gindrovel Dumitra, coordonatorul Grupului de Vaccinologie, a confirmat sâmbătă în presa națională informația conform căreia distribuția vaccinului anti-Covid a început deja în UE. Companiile producătoare vor transporta vaccinul până în aeroport, iar de acolo acestea vor fi preluate de către autorităţile române care vor asigura distribuţia lor în teritoriu. Vaccinul poate fi folosit 5 zile de la dezghețare.

Poți să îți placă asta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *