Pitestinews

Cristian Gentea, este un pesedist care nu se dezminte cu nimic de practicile specifice acestui partid. Omul de cuvânt, reprezentantul curat și scos din dulap de PSD este, exact cum știam, nimic altceva decât un reprezentant tipic al acestui partid. Nu doar că nu respectă legile în vigoare, dar, prin modul în care face campanie demonstrează că nu are respect pentru nimeni ci doar un scop: să manipuleze ca să rămână la putere. El și toată gașca care a pus de ani buni mâna pe Pitești.


Gentea și angajați ai societăților CL cară prin cartiere pungi cu articole cu însemnele FC Argeș


De câteva zile, de când a debutat pe facebook, asistăm la o mascaradă de zile mari în care, candidatul PSD Pitești, consilier local de trei mandate, a „descoperit” că Piteștiul are probleme. Fix acum, în campanie.
Și ca să fie imoral și ilegal până la capăt, Gentea a dat adunarea și, cu mic cu mare, angajați ai Primăriei Pitești, ai societăților din subordine, directori și șefi de servicii au plecat, prin cartiere, brat la braț cu domnul președinte în campanie.
Nici nu știm care aspect cu caracter ilegal să-l prezentăm mai întâi.


O dată, deplasările în teren sunt însoțite de sacoșe mov burdușite cu tricouri cu FC Argeș, măști și alte „mici daruri” de campanie. Cu ce drept se folosește PSD de însemnele FC Argeș? Nu cu banii piteștenilor au fost cumpărate drepturile asupra acestora? Ilegal și imoral!
Pozele cu angajații din sectorul public au fost postate pe contul de facebook al candidatului PSD


Mergem mai departe la alt aspect, cel al folosirii în campanie a subalternilor, a oamenilor plătiți din banii piteștenilor, oameni care, de teama de a nu-și pierde locurile de muncă, îl însoțesc pe domn președinte în campanie electorală, de multe ori chiar în timpul orelor de program. Și chiar în afara orelor de program rămâne întrebarea, acei angajați care îl însoțesc prin cartiere, îl urmează slugarnic sau forțat,de la caz la caz, în ce calitate,în baza a ce prevedere legislativă îl„slujesc„ pe candidatul Gentea? Această mascaradă cu preluarea, cică, a problemelor din teren, a unui candidat care folosește oamenii, logistica, serviciile publice în scop propriu nu are aspect ilegal? Cu ce drept se folosește Gentea de angajații plătiți să slujească piteștenii? Dragnea, credem că a fost condamnat chiar pentru mai puțin.


Culmea tupeului este că lui Gentea nici nu-i pasă de aceste aspecte fiindcă nu are nicio reținere de la a posta, pe contul personal de facebook, fotografii din campanie din care se vede puhoiul de angajați publici care îl însoțește. Vorbim despre oameni cu funcții, directori, șefi de servicii, membri ai consiliilor de administrație ale societăților Piteștiului. Iată câteva nume:


Rina Boață, funcționar public, șef serviciu Primăria Pitești;


Aurelian Călinescu, șef serviciu Sc Apă Canal 2000 SA ( acolo unde donul Gentea este președinte al CA);


Ion Istrate, director SC Apa Canal 2000 SA;

Uță Octavian, membru în CA al SC Apă Canal 2000 SA;


Liviu Răceanu, director SC Termo Calor Confort SA;


Manuel Rotaru, director SC Publitrans 2000 SA;


Romi Becheanu, director SC Salubritate 2000 SA;


Aurel Predoi, director adjunct Sc Salubritate 2000 SA;


Ciobanu Constantina, Șef serviciu Apă Canal 2000 SA;


Dragoș Șerban, director FC Argeș;


Mirel Stănică, membru în CA al Termo calor Confort SA;


Angajați ai Poliției Locale Pitești îl păzesc pe candidatul Gentea


Foarte interesantă este și prezența reprezentanților Poliției Locale Pitești, după cum se vede într-una dintre fotografii. Alături de candidatul PSD se află Vlad Mihăescu, șef serviciu Ordine Publică, angajat al Poliției Locale Pitești, prezent în campanie cu domnul Gentea. Asta e sarcina Poliției Locale? Așa vrea PSD să conducă Piteștiul pe mai departe? Acesta este omul de cuvânt, Cristian Gentea? Nici nu a fost ales și folosește banii piteștenilor și bunurile publice ca și când ar fi ale lui însuși!!! Cu precizările de rigoare referitoare la funcțiile personajelor din imagine, redăm și noi mai jos câteva dintre fotografiile, de altfel publice, ale candidatului „ om de cuvânt”.

Poți să îți placă asta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *