Pitestinews

Mare supărare este acum în PSD, după ce Adrian Bughiu, fost peremist și tovărăș de arme al lui Ion Mînzînă a fost cocoțat în vârful listei pentru Consiliul Județean. Adrian Bughiu a fost plasat de șeful PSD Ageș pe locul 3, fapt care i-a nemulțumit pe mulți dintre pesediștii care ar fi vrut un loc mai în față. Însă dorința șefului a fost de neclintit “Bughiu pe locul 3”. Acest lucru denotă un singur fapt, că în PSD Argeș deciziile se iau exclusiv după dorința șefului cel mare, fără consultare, fără analize.

“Nu este normal să îl pună pe Bughiu pe locul 3, am ajuns să peremizăm PSD Argeș. Chiar nu mai avem oameni, nu mai avem pesediști vechi, cu experiență pe care să îi promovăm?! Înțeleg că au ținut cont de gradul de notorietate, asta după ce au ținut cont de gradele de prietenie. Care notorietate? Cine îl știe pe Bughiu? Cred că mai mult rău facem partidului prin astfel de propuneri”, ne-a declarat o sursă din PSD Argeș.


Cert este că în acest moment, mai mulți social-democrați și-au arătat nemulțumirea pentru cum a fost construită lista pentru Consiliul Județean, mai ales că în vârful ei se află doi foști peremiști, Ion Mînzînă și Adrian Bughiu. Mai mult de atât, aceiași pesediști au ajuns să îl regrete pe Constantin Nicolescu și spun că în acest moment organizația este condusă de un grup fără nicio legătură cu social-democrația.

Poți să îți placă asta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *