Pitestinews

În vreme ce toată țara luptă cu pandemia de coronavirus și oamenii responsabili fac tot posibilul să respecte măsurile de protecție, să folosească măștile de protecție și să păstreze distanțarea socială, primarul orașului Mioveni, Ion Georgescu încalcă cu bună știință regulile în vigoare.

Am primit pe adresa redacției o fotografie grăitoare în acest sens. Primarul Georgescu, alături de mai multe persoane,servește masa într-un spațiu închis, fără nicio normă de protecție și pare să se îngrijească mai mult de ciorbă, decât de protecția sănătății sale și a celor din jur. Din fotografie reiese că atât masa cât și locația sunt rezervate exclusiv primarului și acoliților săi, pentru a nu fi deranjați de alți oameni.Distanțarea socială nu există la masa domnului primar, măști nu poartă nimeni. Pe scurt aroganță față de lege până la capăt. Într-o țară în care puterea exemplului funcționează de minune, gesturi precum cel al primarului Ion Georgescu, denotă sfidare la adresa cetățenilor și o încălcare flagrantă a legii. Nu vrem să spunem noi mai mult, mai bine îi lăsă pe cititorii noștri să tragă singuri concluziile. 

Aceeași atitudine de lipsă de respect am întâlnit-o și la alți lideri social-democrați, cel mai guraliv fiind președintele PSD Argeș, Ion Mînzînă care instigă pe rețelele de socializare la încălcare regulilor de protecție, cum ar fi nepurtarea măștii de protecție. Din păcate astfel de gesturi nu au legătură cu politica, cu partidele sau cu doctrinele, au legătură cu lipsa buului simț.

Poți să îți placă asta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *