Pitestinews

Deși nu mai conduce Primăria Moșoaia de mai bine de un an, PSD-istul Florea Ene s-a gândit că ar fi mai bine să o lase moștenire. Cui? Fix fiicei domniei sale! Simona Bușcă se laudă că a făcut master si facultate, dar până mai ieri punea unghii false și cânta la nunți și cumetrii, iar acum pozează în intelectuală doar că și-a pus ochelarii pe nas.

Tânăra speranță a social democrației, care se filmează în spoturi pompoase și se distribuie alături de echipa completă a PSD Argeș, Simona Bușcă, este reprezentanta unei familii cu mari probleme penale. Tatăl său, fostul primar Florea Ene, a fost efectiv aruncat din primărie de Agentia Națională de Integritate pentru că îl angajase ilegal la stat pe soțul actualei candidate la Primărie. Și încrengăturile de natură financiară dintre Primăria Moșoaia și familia Ene nu se opresc aici! Curtea de Conturi a constatat ca s-au facut plăți nelegale în valoare de 3 miliarde de lei vechi legate de școala de centru din Moșoaia, cea construită “în familie”. Lucrarile au fost efectuate de fapt de firma fratelui candidatei, în speță fiul lui Florea Ene, iar materialele necesare au fost achiziționate de la firma unchiului acesteia, respectiv fratele fostului primar. Se pare că, în cursul anului 2019, DNA a cerut întreaga documentație privind lucrările făcute la școala respectivă.

Tot la capitolul datorii către comună si cetățenii din Moșoaia, tatăl actualei candidate mai are de achitat conform raportului Curții de Conturi și contravaloarea excursiei în Columbia, efectuată în 2016, adică aproximativ 150 milioane lei vechi. De altfel, primarul Ene s-a tot plimbat prin locații exotice pe banii cetățenilor, pe lângă Columbia vizitând Singapore și Maroc.

Poți să îți placă asta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *