Pitestinews

Ovidiu Puiu, una dintre ofertele jenante ale PSD pentru Camera Deputaților!
Nicicând argeșenii n-au fost atât de profund jigniți!

Emanația fostului Partid Comunist Român – ne referim la PSD – arată foarte clar că nu-i respectă pe români prin însăși oferta politică pe care o prezintă electoratului cu ocazia alegerilor parlamentare din data de 6 decembrie.
Vă reamintim că la data de 21 decembrie 2020 se împlinesc 31 de ani de la Revoluția din decembrie 1989, iar noi tot n-am scăpat de comuniști.


Copiii lor vor să preia, cu arme și bagaje, destinele României, însă vestea bună este că, dacă dumneavoastră, cetățenii, nu-i veți vota la data de 6 decembrie, această dramă poate fi împiedicată.


Astăzi vi-l prezentăm pe Ovidiu Puiu, rectorul Universității Constantin Brâncoveanu din Pitești.
Înainte de toate, haideți să spunem că este fiul ultimul rector al ASE din perioada dictaturii lui Nicolae Ceaușescu.


Pentru cei mai tineri, precizăm că Ceaușescu a fost cel care a înfometat poporul român, l-a ținut în teroare și frig, l-a hăituit prin intermediul Securității, organismul de represiune și tortură al PCR și l-a scos din circuitul internațional, închizând România ca pe o pușcărie.
Mai mult, a transformat învățământul în dispozitiv de propagandă politică, compromițând, din start, orice rigoare universitară și științifică.
Abia acum punem punctul pe ”i”.


Alexandru Puiu, tatăl actualului candidat al PSD și rector al Universității Brâncoveanu, Ovidiu Puiu, nu putea fi rectorul ASE București – vă rugăm să ne scuzați – dacă nu pupa în cur sistemul și pe Nicolae Ceaușescu. Și dacă nu făcea propagandă pentru sistemul criminal al acestuia.


Da, omul scria în presa comunistă articole omagiale la adresa lui Nicolae Ceaușescu și a soției sale, Elena Ceaușescu. De ce? Ca să-și conserve poziția, funcția și, evident, privilegiile!
Revoluționarii l-au alungat în decembrie 1989. România visa, atunci, că va scăpa de comuniști.
Dar iată că istoria nu este, întotdeauna, așa cum o visăm. Bătrânii comuniști s-au pripășit în județele unde PCR a fost mai represiv ca în alte părți. În aceste județe și-au făcut afaceri de milioane și milioane de euro, iar acum își împing copiii în față, considerând că lumea a iertat și a uitat. Argeșul este un asemenea județ.


Alexandru Puiu și-a făcut universitate în Argeș. Genul acela de universitate, fabrică de diplome, cum au fost multe după Revoluție, care a preluat tineri, le-a luat o grămadă de bani din taxe și le-a dat cartoane la absolvire. Cartoanele sunt și azi inutile, dar fondatorii universității sunt PLINI DE BANI.


Au atât de mulți bani, încât acum vor să cucerească spectrul politic și iată-l pe Ovidiu Puiu, beizadea de comunist, pe lista PSD pentru Camera Deputaților.
Pe voi, tinerii care veniți de la țară să studiați la oraș, care dați ultimul bănuț pe transport și pe gazdă, care vă chinuiți în lipsuri și sărăcie să vă faceți studiile și să obțineți o diplomă, adesea inutilă, vă convine să vedeți că singurii care au șanse în această viață sunt tot beizadelele foștilor PCR-iști? Ei au totul. Avere, poziție, funcție, bani și privilegii. Voi? Muncă brută și nevoi. Așa stau lucrurile!
Dacă tatăl actualului candidat s-ar fi limitat să facă o universitate-fabrică-de-diplome, n-ar fi fost nimic, dar și-a chemat și niște tovarăși de-ai lui, PCR-iști, să predea la această universitate și să-i facă doctori: Pendiuc, Nicolescu, nu-i mai spunem pe toți, că îi știți.
Nu e tot.
Vă rugăm să vă plimbați, când aveți timp, pe lângă Universitatea Constantin Brâncoveanu! O să vedeți că, exact lângă ea, a răsărit un bloc imens. Un bloc de locuințe. Păi, nu trebuiau să fie acolo căminele Universității Brâncoveanu? Căminele pentru studenți? Ce s-a întâmplat cu ele? Mai mult: oare n-a dat municipalitatea piteșteană acele terenuri ca pe ele să fie construite cămine pentru studenți? De ce, acum, a răsărit un bloc?
Cine va vinde apartamentele?
Cine va înregistra profituri uriașe?
Nu-i greu deloc de ghicit.
Așa că, analizați bine oferta PSD. Dacă mai țineți cât de cât la viitorul acestui județ.

Sursa : Facebook

Poți să îți placă asta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *