Pitestinews

RETRAGE-TE, ION MÎNZÎNĂ!

Comunismul din România a mutilat mentalități și a pervertit suflete. Iar urmașii comunismului – ne referim la PSD – suferă de aceleași metehne.
Cei care au citit istorie știu că primii comuniști români spuneau despre monarhiști și despre liberali că ”trebuie să le strivească capul ca la năpârci”.
Plecând de la astfel de concepții politice violente, au fost închiși și au murit, ulterior, în închisorile comuniste, suferind chinuri și torturi cumplite, cei mai de seamă reprezentanți ai elitei României.
Facem această introducere pentru a vă supune atenției o declarație extrem de violentă a PRM-istului Ion Mînzînă, actual șef al PSD Argeș.
Acest Mînzînă a declarat în presa locală că: ”Îi vom strivi ca pe niște gândaci la aceste alegeri”.
Violența extremă a acestei declarații nu are nimic politic și nu este o simplă întâmplare. Ea se înscrie în lunga serie de abuzuri ale comunismului la adresa poporului român.
Această declarație este esența unei mentalități care a creat victime în sânul poporului român.
Când vrei să ”strivești” pe cineva nu se mai pune problema că faci politică. Iar când îl numești ”gândac” pe competitorul tău politic, ne revin în memorie chipurile tuturor celor pe care comunismul i-a îngropat în gropi comune la Periprava sau la Târgu Ocna. Nici ei n-au fost considerați oameni de către călăii lor.
Dată fiind această declarație – mult prea violentă, mult prea gravă! – îi recomandăm lui Ion Mînzînă să se retragă acum din politică!
Retrage-te acum, Ion Mânzână! Nu ești politician! Nu vei fi niciodată!
Ceilalți politicieni nu sunt gândaci, și nu trebuie striviți!
Nu ai nici cel mai elementar simț democratic, Ion Mînzînă, dar ai limbajul violent al înaintașilor tăi comuniști!
Poporul român nu mai are nevoie de satrapi ca tine!
Retrage-te!  


 

Poți să îți placă asta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *