Pitestinews


CELE 400 DE BULETINE DE VOT LIPSĂ LA CURTEA DE ARGEȘ ARATĂ SPAIMA LOR DE A PIERDE ALEGERILE!

Nici n-a început bine procesul electoral și deja lipsesc buletine de vot!
Măi, băieți, nu vi se pare că exagerați? Noi știm că pe asta se bazează comunismul vostru multi-generațional, dar da-ți-o naibii, încercați măcar de data asta să vă abțineți!


Păi, dacă din cele 30.412 buletine de vot predate la Curtea de Argeș pentru primarul municipiului lipsesc 400, e clar că se încearcă o mișculație nu tocmai ortodoxă.Acele 400 de voturi pot face diferența – și nu în mod onest!
Orice om de bun simț se poate întreba, dacă la numărătoare, ca prin farmec, nu vor ieși buletine lipsă, cine le-a ștampilat pe cele 400 care nu dau la socoteală acum…


Așa că, în ciuda spaimei că veți pierde puterea, în ciuda obsesiei că veți pierde alegerile și în ciuda frustrării că va veni la butoane un partid politic care chiar vrea să facă ceva în Curtea de Argeș, noi vă somăm să aduceți buletinele de vot înapoi și să încercați să intrați în această competiție cu demnitate, dacă mai aveți așa ceva!


Și rugăm și organele competente să se implice în această situație și s-o rezolve, pentru că cei care trebuie să decidă, prin votul lor, sunt cetățenii, nicidecum rețeaua pe care acești oameni și-au construit-o în ultimii 30 de ani!
Vom rămâne atenți și vigilenți!

Poți să îți placă asta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *