Pitestinews

Spitalul Județean din Pitești este iarăși acuzat de lipsa de neprofesionalism din partea pacienților. În timp ce cazurile de COVID-19 sunt în continua creștere, în loc ca pacienții să găsească un loc sigur și igienizat în spital, ei găsesc un focar de infecție.

O pacientă a postat pe pagina sa personala de Facebook următorul mesaj „Bătaie de joc, pur și simplu! De la ora 8:30 sunt la Spitalul județean Pitești, iar de peste 12 ore stau și aștept. S.a spus la știri ca sunt multe cazuri de îmbolnăviri cu COVID-19 în Argeș, acestea sunt pentru că ne țin ca pe animale! În cortul unde am ajuns, a venit o alta pacienta la câteva minute, iar după ce a plecat nu a venit nimeni să dezinfecteze locul. După ce a plecat, în locul acesteia a venit o altă femeie ce a fost așezată pur și simplu în același loc, cel mai probabil nici patul meu nu a fost dezinfectat.

Nu avem dezinfectat de niciun fel, masca e tot cea cu care am venit de acasă; indiferent ce întrebăm ni se spune pur și simplu „așteptați!” Și așteptăm cu orele, iar în curând cu zilele!!! Stăm neconfirmați și confirmați in aceeași zonă – mai devreme era un bărbat în cortul de vis-a-vis, confirmat, care a fost trimis în alt județ că nu mai sunt locuri aici. Nu te poți spăla pe mâini decât la toaleta, singura toaletă pentru toată lumea- confirmați sau nu cu virusul. Noroc că am puțin gel dezinfectant de acasă, deși nu știu cât mai ajută.

Spun că sunt multe cazuri, și sunt, pentru că, o dată ajuns aici, nu mai contează de ce suferi. Automat ești băgat în corturile groazei și, dacă nu ai fost infectat, te infectezi sigur datorită mizeriei, lipsei de interes, etc. Ești considerat bolnav și gata, nu mai dezinfectează nimeni ca sa nu te îmbolnăvești tu, suspectul. Pentru că, odată ajuns aici, așa cum am spus, ești condamnat. După mai bine de 12 ore, nici nu cred că mai contează că rezultatele (mele) au fost neconcludente, sigur în atâtea ore de stat aici m-am infectat!!! 

p.s. După ce am inceput sa mă plâng de toate cele de mai sus, mi s-au spus că am internarea făcută și că voi fi mutată pe o secție… Iar după asta alte teste, probabil. Pentru idioții care nu cred in existenta coronavirusului, va spun că EXISTĂ! Și se pare că ocolește proștii… pentru că eu am respectat toate regulile posibile și imposibile și tot trebuie sa trec pe aici. Am fost cuminte mereu, să nu supăr pe nimeni, dar NU MAI POT. Condițiile de aici sunt sub orice limită. Nu s-a spus că asta este situația în toată țara – adică este la fel peste tot???

Între timp a mai trecut o oră și tot mai aștept… Sunt in continuare suspectă – cu testul neconcludent. Mă rog, rezultatul. Am uitat sa spun că tușeam de vreo 2 zile , suspectam o răceala și așa am ajuns aici. De azi-dimineață e tot așa, noroc că nu mi s-a înrăutățit starea. Nici o pastilă, nimic. Analize și așteptat cu orele. Să fim sănătoși cu toții!” a spus P.G.

Poți să îți placă asta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *