Pitestinews

Hoțul strigă hoții!

Conform unor surse, primarul de la Bascov ar fi tipărit fluturași denigratori pe care i-a aruncat în câteva locuri din comună ca apoi să se victimizeze că este atacat de ceilalți contracandidați. Mai mult de atât, în această dimineață oameni ai PSD-ului din Bascov s-au plimbat cu plase în mână, pe mai multe străduțe din localitate.

Caz uimitor la Bascov unde ieri noapte au fost împrăștiați mai mulți fluturași cu mesaj negativ îndreptat împotriva activității din ultimii ani a actualului primaru. Fluturașul nu este asumat de niciun partid, însă cei care l-au produs s-au cam dat de gol, deoarece mesajul “Fără hoție la primărie!” și culoarea sunt identice cu o Uniune care Salvează România. Am văzut acest fluturaș și da, seamănă izbitor cu un partid care are un candidat la Bascov.

Din sursele noastre din Bascov se aude că cea mai supărată a fost o anume doamnă Lorena Toma, șefa Casei de Cultură “Adriana Trandafir” care este vedetă în acești fluturași. Anumite voci din Bascov vorbesc despre faptul că însuși primarul ar fi tipărit acești fluturași, apoi și-a pus oamenii să îi arunce prin câteva curți ca să se victimizeze că îl atacă ceilalți contracandidați. Gândirea este diabolică, dar totuși nu ne surprinde acest lucru. Lupta electorală la Bascov a fost una acerbă și este pentru prima oară când primăria este dorită de mai mulți candidați puternici. Cert este că duminică, 27 septembrie, serviciile specializate din cadrul Ministerului de Interne vor monitoria cu atenție comuna Bascov, deoarece sunt informații că se va încerca masiv fraudarea votului.

Poți să îți placă asta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *