Pitestinews

Personajul din imagine se visează deputat. După ce a făcut mișto de turismul și de promovarea zonei Curtea de Argeș a fost propulsat de PSD pe o funcție administrativă, al doilea om în oraș, viceprimar. Asta după ce presa și opinia publică au aflat despre cum arăta o hazna în perioada medievală, tocmai în parcul din spatele bisericii, unde pot vizita un focar de infecție, o mizerie îngrozitoare, un spațiu insalubru plin de dejecții și resturi, exact ca în Evul Mediu întunecat.

https://www.pitestinews.ro/stiri/rusine-viceprimarului-stefan-dumitrache/


Acum personajul de care vorbim a fost cocoțat pe lista de candidați ai PSD pentru Camera Deputaților și vorbește despre faptul că turismul este cheia unei dezvoltări puternice a României. Hai sictir! Așa cum a fost dezvoltat turismul în Curtea de Argeș și cum este promovată zona bisericii Domnești, așa vrei să promovezi matale turismul național?

Un parc ce a devenit un adevărat focar de infecție, o mizerie totală, un spațiu insalubru plin de dejecții și resturi, o clădirea fără uși și fără ferestre ce cu greu poate fi numită toaletă. Asta e viziunea pesedistă a turismului.

Dar acest om se îmbracă intr-o vulpe vicleana care promite “ o Românie modernă cu tradiții românești “ , adică beneficiați de același rahat ca acel prezentat mai sus

Poți să îți placă asta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *