Pitestinews

Din 1992 până în prezent Gheorghe Stancu a stat liniștit la conducerea primăriei Bascov dintr-un simplu motiv, pentru că nu a avut un contracandidat care să îl contracareze. De data asta domnul Stancu, din punct de vedere administrativ dar și politic se află în mare cumpănă. După atâția ani, are un contracandidat pe măsură, chiar o măsură mai mare (1,85 m) în persoana dlui. Gheorghe Nedelea care vine din poziția de viceprimar și care a intrat în forță în echipa liberalilor din partea cărora candidează.


Gheorghe Nedelea este ca un ghimpe pentru actualul primar pe care îl cunoaște ca pe propriile buzunare. Și asta este o mare slăbiciune pentru Stancu. Aventurile și călătoriile din Italia, Spania, Bulgaria dar și una scurtă în Albaina îl fac pe domnul Gheorghe Stancu să să simtă fiori reci pe șira spinării. Din fericire pentru el, dacă putem spune așa, Gheorghe Nedelea nu pare omul care să vorbească pe la spate. Gura lumii slobodă. Mai mult de atât, după ce l-a exclus pe Gheorghe Nedelea din PSD, primarul Stancu și-a pierdut nucleul dur al susținătorilor săi în persoana lui Constantin Toma (un om de afaceri local, cunoscut după porecla Bomborezu), a lui Valentin Nedelea și a Tanței Sămărescu, toți trei luând decizia să se alăture echipei lui Gheorghe Nedelea.
În plus nici la partid actualul primar Stancu nu stă foarte bine, după ce a fost aspru criticat de Ion Mînzînă pentru lipsa de implicare la nivel politic. Surse din PSD spun că a fost la un pas să nu primească susținerea pentru candidatură la primărie.


Cert este că în acest moment la Bascov lupta este deschisă, șansele lui Gheorghe Nedelea candidatul PNL la primărie crescând în fiecare zi în dauna lui Gheorghe Stancu. Și asta va reprezenta o lovitură dură, care se va resimți, după 27 septembrie, ca o lovitură după un bombardament atomic pentru PSD.

Poți să îți placă asta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *