Pitestinews

După ce în urmă cu o săptămână vă prezentam situația dezastruoasă din zona tancodromului din Trivale, problemele continua. Astfel într-un comunicat postat de către PNL Pitești, aceștia acuza administrația actuală de grave ilegalități

„ALTE PROBLEME ÎN ZONA TANCODROM.
DACĂ PRIMĂRIA NU POATE ASFALTA UN DRUM PRIVAT, CUM A PUTUT TRAGE UTILITĂȚI PE ACEL DRUM?

Bâlbâielile administrative din zona Tancodrom dau, în continuare, bătăi de cap cetățenilor.
Aceștia au făcut o petiție către Primăria Pitești, prin care au cerut să li se asfalteze strada Jan Constantinescu.
La data de 16.06.2020, Primăria Pitești le răspunde că doar o porțiune din această stradă aparține domeniului public al Municipiului Pitești, iar lucrările de asfaltare vor fi posibile doar după ce întreg terenul aferent străzii va aparține domeniului public.


Până aici, lucrurile par logice.
Numai că prin 2015 Primăria a introdus apa, canalizare și gaze pe fonduri europene în zona Tancodrom, ghiciți pe ce stradă! Pe strada Jan Constantinescu, stradă privată. Întrebarea este cum au putut fi trase aceste utilități pe o stradă privată?
Mai mult decât atât. Se pare că acele utilități au trecut pe un teren privat al unui cetățean care, ulterior, a primit niște despăgubiri, fiindcă i-a fost folosit terenul. Despăgubiri, din bani publici, desigur.


După cum vedeți, multe lucruri sunt neclare în administrația locală piteșteană. Și dacă ar fi doar neclare, ar fi bine. Problema este că Piteștiul este un oraș care ”se dezvoltă” fără nicio regulă de urbanism și ceea ce se face acum prost cu greu mai poate fi îndreptat în anii care vor urma.”

Poți să îți placă asta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *