Pitestinews

Președintele Consiliului de administrație al clubului sportiv FC Argeș, social-democratul Cristian Gentea, își face campanie electorală folosindu-se de echipa de fotbal fanion a piteștenilor. Totuși, Gentea, cel puțin teoretic, nu are nimic de a face cu echipa de fotbal, care a promovat de curând în Liga I.

Gentea se bazează pe faptul că piteștenii au uitat sau n-au băgat de seamă faptul că Federația Română de Fotbal a aprobat anul trecut cesionarea dreptului de participare în competiții a clubului de drept public Fotbal Club Argeş Piteşti, către Asociaţia „Clubul Sportiv Campionii Fotbal Club Argeş”, club de drept privat. Clubul, la care Gentea n-are nicio funcție de conducere, a fost înființat în 2019 pentru ca echipa de fotbal să poată fi finanțată de către societățile Consiliului Local Pitești.

Duminică, Cristian Gentea, candidatul PSD la Primăria Piteşti, a oferit gratuit măşti cu FC Argeş în cartierul Exerciţiu, acțiune care este nu numai la limita legii, sau chiar în afara ei, dar și profund imorală! Și spunem asta pentru că brandul “FC Argeș” a fost cumpărat din banii piteștenilor, iar echipa este finanțată, practic, tot de către aceștia!  

Poți să îți placă asta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *