Pitestinews

În noaptea de dinaintea alegerilor, județul Argeș a devenit un adevărat câmp de luptă, un fel de Beirut al României.
Este adevărat, nu miroase a pucioasă, dar miroase a furt, iar violențele nu se lasă așteptate.


Mizele se pare că sunt imense pentru cei care simt că vor pierde!
Prima știre a fost aceea că, la Curtea de Argeș, lipsesc 400 de buletine de vot din pachete. Vicepreședintele biroului electoral din Curtea de Argeș a demisionat!


În scurt timp, o altă știre spune că, la Bălilești, alte 400 de buletine de vot nu sunt de găsit! Se pare că acestea s-au ”pierdut” în drum spre primărie.
Bănuielile se îndreaptă spre faptul că acestea ar urma să fie introduse deja ștampilate în urnele de vot. O posibilă fraudă se arată la orizont!
Ca și cum n-ar fi de ajuns, în Rucăr, scandalul este uriaș. Buletinele de vot au fost descărcate din mașina personală unui polițist. În timpul acestui transport dubios, primarul era în automobil! Cineva a filmat momentul și a postat pe rețelele de socializare.


Cu privire la această situație, președintele PNL Argeș, Adrian Miuțescu a declarat:
”Fac apel la toate instituțiile abilitate ale statului să fie vigilente și să-și facă datoria. Tot ceea ce se întâmplă în această seară și în această noapte, ne poate duce, în mod justificat, cu gândul la faptul că cineva, prin anumite metode, încearcă fraudarea alegerilor. Nu ne dorim așa ceva în România anului 2020! Noi vrem alegeri corecte, pentru viitorul acestui județ, pentru noi și pentru copiii noștri. N-am vrea să credem că, în noaptea asta, ni se fură viitorul și speranța!”

La rândul său, constatând situația, Emanuel Soare a scris pe pagina sa de Facebook:
” Alegerile de mâine sunt DECISIVE pentru viitorul nostru! Au început deja să fure. Au dispărut buletine de vot, își fac campanie electorală astăzi, deși este ilegal. Asta vreti să avem în județul nostru? Eu nu pot accepta acest destin. Mâine va astept pe toți la VOT!”

Poți să îți placă asta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *