Pitestinews

Numărul mare de cazuri cu COVID-19 nu descurajează nimic actuala conducere, astfel astăzi Primăria Municipiului Pitești anunță deschiderea bazinelor de agrement din cadrul ștrandurilor Trivale și Costache Negri începând de vineri, 26.06.2020. Bazinele vor fi deschise zilnic, între orele 08:00 și 20:00.
Ștrandurile au fost reabilitate și pregătite pentru ca, la deschiderea sezonului, piteștenii să beneficieze de cele mai bune condiții. Au fost dezinfectate suprafețele și apa din bazine și au fost asigurate măști și mănuși de protecție pentru angajați.
Printre facilitățile și serviciile oferite în aceste baze de agrement se numără: bazin pentru adulți și pentru copii, plajă, șezlonguri, terasă, spațiu de joacă pentru cei mici, asistență medicală, serviciu salvamar și serviciu de pază și ordine publică.
Cetățenii au obligativitatea folosirii dezinfectantului pentru mâini, pus la dispoziție de către municipalitate, ori de câte ori este necesar. De asemenea, cetățenii sunt rugați să respecte măsurile în vigoare privind distanțarea socială, în incinta bazinelor de agrement, impuse prin prevederile Ordinului comun al Ministerului Tineretului și Sportului și al Ministerului Sănătății nr. 619/1.077/2020.
Taxa de intrare este de 10 lei pentru adulți. Studenții, elevii și pensionarii beneficiază de reducere și vor achita pentru un bilet doar 5 lei.

Dacă deschiderea teraselor şi restaurantelor a adus un număr record de îmbolnăviri nu avem decât să aşteptăm să vedem ce se va întâmlpa în continuare şi cum vor evolua lucrurile odată cu relaxarea şi deschiderea a tot mai multe locuri publice.

Poți să îți placă asta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *