Pitestinews

Comitetul Judetean pentru Situaţii de Urgenţă (C.J.S.U.), a făcut astăzi noi precizări în privința unei posibile carantinări unor zone cu grad ridicat de infectare cu COVID-19.

În cadrul conferinței condusă de prefectul Emanuel Soare, membrii CJSU au ajuns la concluzia că nu există motive pentru carantinarea sau închiderea vreunei localități sau a întregului județ. Reprezentanții CJSU dau astfel asigurări că nu se pune problema închiderii Argeșului.

În ciuda unor informații apărute în spațiul public, membrii CJSU au constatat că nu există focare noi de îmbolnăviri cu noul coronavirus, cazurile pozitive fiind răspândite în tot județul.

În același timp, pentru prevenirea răspândirii virusului, acțiunile de control vor continua. Acestea sunt realizate de către echipe mixte, formate din reprezentanți ai Poliției, Jandarmeriei, ISU, DSP, ITM, OPC și DSVSA Argeș.
Instituția Prefectului Argeș face un apel către locuitorii județului să respecte recomandările specialiștilor privind normele de igienă și distanțarea fizică, să poarte mască în spațiile închise (și nu numai) și să evite zonele aglomerate.

Poți să îți placă asta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *