Pitestinews

Ionuț Moșteanu vrea primar, dar fără consilieri!


Ionuț Moșteanu vrea la primărie, dar vrea singur, fără echipă, fără consileri, “fără coledzi”, vorba lui Agamiță Dandanache. 

Într-o postare pe Facebook, candidatul USR anunță că pentru a putea candida la primăria Pitești are nevoie, evident de semnăuri. În acest sens face apel la popor să semneze pentru candidatura sa. Dar nu spune nimic candidatul Moșteanu despre semnăturile care trebuie adunate pentru Consiliul Local. Chiar nu are nevoie domnul Moșteanu de consilieri, de echipă și merge singur la luptă?

Conform unor surse useriste, Ionuț Moșteanu se teme de concurență în propriul partid și de frică să nu-i atace vreun pretendent scaunul de care ține cu dinții nu promovează în spațiul public niciun alt nume în afară de al său. Acum sincer, ați auzit de vreun alt membru USR Argeș, în afară de Ionuț Moșteanu? Nici noi. Aceleași voci interne spun că după ce va fi pierdut alegerile pentru primăria Pitești, Ionuț Moșteanu va fi băgat în morișca schimbării interne, mai mulți colegi de-ai săi fiind nemulțumiți de stilul ușor dictatorial prin care conduce filiala.

Până atunci, parcă e și un pic jignitor față de candidații USR la Consiliul Local Pitești, (despre care credem că există, dar șeful lor îi ține la păstrare să nu afle lumea că există) să nu fie băgați în seamă măcar la strângerea de semnături. În politică, monșer, marile caractere știu să construiască echipă, nu să se fălească în oglindă doar cu propria-i imagine.

Poți să îți placă asta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *