Pitestinews

Nici nu a început campania electorală și din păcate pentru cetățeni, unii dintre candidați nu știu ce să mai inventeze ca să iasă în față. Mai o lacrimă pentru FC Argeș, mai un tricou, doar-doar electoratul va deveni sensibil la acrobațiile politice. Iar meciul FC Argeș-UTA Arad pentru a accede în Liga I, a fost vârful acestor reprezentații, când mai mulți politicieni au devenit mari suporteri ai echipei din Trivale.


Un personaj care ne-a sărit cel mai mult în ochi a fost Cristian Gentea, proaspăt uns candidat al PSD pentru primăria Pitești, căruia toată lumea i se adresează cu “domnule președinte al FC Argeș”. Ba mai mult îl și felicită pentru reușita echipei de a intra în Liga I. Motiv pentru care ne-am interesat să vedem dacă, într-adevăr, Cristian Gentea este președinte al clubului de fotbal, așa cum clamează. Surpriză, pe site-ul oficial al echipei de fotbal, din Adunarea Generală a Asociaților fac parte Cornel Ionică, Mihai Marinescu și Ilie Becheanu. Nicidecum Cristian Gentea.


Pentru a nu face confuzie, Cristian Gentea este președinte al FC Argeș, din care fac parte mai multe sporturi, dar nu și fotbalul. Președintele “Asociației Clubul Sportiv Campionii Fotbal Club Argeș”, adică echipa de fotbal, este Mihai Foamete, nu Cristian Gentea. Dar când spui FC Argeș, oamenii se duc cu gândul la fotbal și domnul președinte speculează voit această situație.


Legal, Cristian Gentea nu are voie să dețină o funcție de președinte al clubului de fotbal câtă vreme este membru al Consiliului Local. Probabil că atunci când ai prea multe funcții (director, președinte, consilier, membru în diverse comisii și comitete, etc) începi să le pierzi șirul și uiți cu care dintre ele să te prezinți. Cert este că Cristian Gentea nu este președintele clubului de fotbal și nici nu a făcut nimic pentru a ridica sau finanța această echipă. Dar titulatura de președinte îi convine de minune.

Poți să îți placă asta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *