Pitestinews

După patru ani în care a venit ca deputat la Piteşti doar la câteva evenimente publice, fără să îi mai pese de cei care l-au votat, fără să meargă în cartiere să vorbească cu oamenii, Ionuţ Moşteanu a devenit brusc interesat de Piteşti în campanie electorală. A devenit interesat de Piteşti, oraşul pe care l-a ignorat în cei patru ani de când e deputat, oraşul pentru care nu a avut vreo iniţiativă legislativă. Pentru că acesta este de fapt Ionuţ Moşteanu: un om pentru care contează interesul propriu, un om care se poartă ca un dictator în USR Argeş, un om care nu ţine cont de oameni şi părerile lor. 

Iar exemplele în acest sens sunt multiple. 

Un prim exemplu este legat de modul în care a fost schimbat preşedintele USR Argeş. Daniel Marinac, preşedinte până în decembrie 2016, a fost implicat în nişte nereguli la multinaţionala unde lucra. Numai că, în loc să își dea demisia și din USR Argeş, pentru că nu mai corespundea moral standardelor USR Argeş, a primit funcție de consilier parlamentar de la protectorul său Ionuţ Moșteanu, funcție plătită din bani publici. Iar Daniel Marinac l-a numit succesor la şefia USR Argeş pe Adrian Cîrstea, prieten foarte bun cu Ionuţ Moşteanu, încălcând statutul partidului, ce preciza clar că interimatul, în cazul demisiei președintelui, este asigurat de cel care s-a clasat pe locul 2 la candidatura pentru funcția de președinte. Conform statutului, interimatul trebuia asigurat de o altă persoană. Numai că Ionuţ Moşteanu, în loc să recunoască încălcarea statutului USR, a decis, împreună cu Daniel Marinac şi Adrian Cîrstea, să îi cenzureze pur şi simplu pe membri USR Argeş care au avut reacţie la nereguli, nelăsându-i să îşi spună punctul de vedere şi pe unii chiar excluzându-i din partid. Dictatură cât cuprinde din partea lui Ionuţ Moşteanu. Şi mai sunt şi alte exemple de oameni care au fost daţi afară din USR Argeş pentru că au îndrăznit să aibă alte opinii şi idei faţă de cele ale lui Ionuţ Moşteanu şi apropiaţilor săi.

Publicată de PitestiNews.ro pe Joi, 24 septembrie 2020

O dovadă că pentru Ionuţ Moşteanu nu contează membrii USR, ci doar interesul său şi al apropiaţilor este şi o declaraţie publică făcută de deputatul USR în decembrie 2019, când acesta a spus pur şi simplu că ”nu sunt importanți” toți cei 500 de membri care s-au revoltat și au semnat scrisoarea către Barna după excluderea Olimpiei Ardelean.

Acesta este de fapt Ionuţ Moşteanu. Omul pentru care contează doar EL şi interesele lui şi nu piteştenii.

Poți să îți placă asta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *