Pitestinews

Punctul zero al unei campanii electorale este lansarea candidatului, momentul de start într-o cursă extrem de importantă atât pentru candidat, cât și pentru partidul care îl susține. Acum PNL își asumă în fața cetățenilor o misiune istorică pentru Pitești: să elibereze orașul de administrația care l-a ținut 30 de ani în subdezvoltare, care i-a furat orice șansă la modernizare și care i-a făcut pe piteșteni să-și dorească să plece din țară sau să se mute în alte orașe ale României, administrate responsabil. PNL poate să ofere piteștenilor salvarea din mâinile grupurilor de interese roșii și să aducă orașul la standardele de civilizație pe care ni le dorim cu toții.

Candidatul Partidului Național Liberal pentru primăria Pitești, Sorin Apostoliceanu este alegerea piteștenilor, este omul cu cea mai mare cotă de încredere conform sondajelor de opinie, este un profesionist și un expert în administrație. În plus,proiectele lui administrative sunt similare cu proiectele PNL de dezvoltare a municipiului Pitești, motiv pentru care apropierea a fost naturală. Pentru că nu orice pesedist ajunge liberal!

“Sorin Apostoliceanu este astăzi în formula câștigătoare! Succesul primarilor PNL are la bază o rețetă simplă dar atât de străină celor de la PSD: mai puțină politică și mai multă muncă! Pentru asta primarii PNL s-au înconjurat de profesioniști, au lăsat funcționarii să-și facă datoria și au tratat cu responsabilitate votul cetățenilor. Eu îmi iau angajamentul că echipa PNL care vine la primărie nu va avea constrângeri politice și va urmări exclusiv interesul oamenilor!”, a declarat Adrian Miuțescu, președintele PNL Argeș

La rândul său, candidatul PNL la primăria Pitești, Sorin Apostoliceanu a arătat că a trecut vremea primarului care se pricepe la tot și ține decizia doar în mâinile lui. Acesta are nevoie de o echipa pentru dezvoltarea orașului.

“Un primar bun poate să facă din aparatul administrativ o masinărie care merge unsă, dar are nevoie de profesioniști lângă el și are nevoie de un Guvern care sprijină atoritățile locale! Suntem astăzi, și spun asta cu bucurie, într-un context extrem de bun: Guvernul Orban a lansat recent Programul Național de Investiții, cu o componentă esențială pentru dezvoltarea comunităților, încurajând antreprenoriatul urban și rural. Și eu cred că singurul motor autentic de dezvoltare economică sunt investițiile. Sprijinul guvernului PNL este vital pentru proiectele viitoare! Autostrada spre Sibiu, carescurtează traseul către Europa, depinde de sprijinul Guvernului! Infrastructura modernă și investițiile în sistemul de sănătate, de asemenea. Este o vorbă amară la noi: cel mai bun doctor din Pitești este autostrada. Această realitate trebuie să devină istorie! Nu mai este timp pentru primarul care se pricepe la tot și ține decizia doar în mâinile lui. În echipa aceasta fiecare are expertiză pe un domeniu esențial pentru Pitești. Acest lucru este garanția că vom deveni orașul în care tinerii vor vrea să rămână, să se stabilească aici și să investească în acest oraș cu un potențial extraordinar!”, a declarat candidatul PNL la primăria Pitești, Sorin Apostoliceanu.

Poți să îți placă asta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *