Pitestinews

Mult stimat și iubit conducător, Ion Mînzînă, mulțmim că exiști în viața noastră! Tu ești soarele care încălzește holdele, tu ești lumina care hrănește plantele, tu ești, bulgărele de aur al țării, pardon, al județului, tu ești seva, tu ești alfa și omega! Dacă nu existai, cineva trebuia să te inventeze.


“ Sărbătoritul zilei de astăzi este distinsul domn Ion Mînzînă, un „personaj” despre care se pot scrie cărți, dar care poate, el însuși, să scrie cărți! Ne-am cunoscut în anul 1996, eu proaspăt major, dumnealui mare senator. A fost o întâlnire…șocant de amicală pentru mine, cel de-atunci. Pentru că ditamai politicianul, se coborâse să bea un suc cu noi, „muritorii de rând”! La final, ne-a strâns mâna cu prietenie nedisimulată și trebuie să recunosc că am ezitat vreo 2 zile să mă clătesc!”, Adrian Bughiu, mare (de fapt scund) vicepreședinte la județ, octombrie 2020.


Acesta nu este un text din Almanah 1978, închinat mult iubitului conducător, este un exemplu clasic de pupincurism peremisto-pesedist, produs pe Facebook de Adrian Burghiu și adresat tovărășului Mînzînă la ceas aniversar. Noi înțelegem că îl iubește și că îl stimează, dar chiar așa să nu se mai spele 2 zile pe mâini, pentru că l-a atins pe marele om. Dacă era covid, mai Adiță, ce făceai, riscai să te infectezi! Sacrificiul de a nu se spăla pe mâini după ce a dat mâna cu marele senator este suprem, gândindu-ne, că în acele două zile a mai fost și la baie.

Tinerii în politică de la PSD sunt mai degrabă politrucii, care parcă au fost școliți în spiritul de cadre al UTC.
Și spune așa măi Adiță, două zile nu te-ai spălat pe mâini!?

Poți să îți placă asta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *