Pitestinews

Fostul europarlamentar PSD din Argeș, Gabriela Zoană, ignoră măsurile de protecție

Gabriela Zoană pericol pentru conducerea PSD Argeș, după ce a apărut în clubul de fițe Loft din Mamaia, alături de sute persoane, fără mască și fără să respecte măsurile de protecție sanitară.

În ciuda tuturor măsurilor de distanțare socială impuse de autorități, de specialiștii în domeniul sanitar, de instituțile deconcentrate avizate, iată că sunt personaje care ignoră cu desăvârșire pericolul în care ne aflăm din cauza pandemiei cauzată de COVID-19. Dacă zilele trecute primarul din Mioveni se afișa cu un grup de pesediști, fără mască, fără să respecte distanțarea socială, iată că de data asta, fostul europarlamentar și actual membru în conducerea PSD Argeș, Gabriela Zoană se dă în stambă în cluburile de fițe din Mamaia, fără să respecte regulile și legea.


Asta înseamnă să fii și pesedist și mafiot! Asta înseamnă să sfidezi o țară, să sfidezii medicii, să sfidezi oamenii care luptă cu pandemia. Pentru că regulile nu sunt pentru Gabriela Zoană sau pentru Ion Georgescu. Pentru șefii PSD Argeș regulile sunt făcute să fie încălcate, iar pentru Gabriela Zoană pare mai important să apară în poze în Loft, decât să se gândească la faptul că poate reprezenta un pericol pentru ceilalalți.
Ne întrebăm ce s-ar întâmpla, Doamne ferește, dacă un singur participant la petrecerea din Loft a fost infectat și a intrat în contact cu Gabriela Zoană, iar aceasta, la rândul ei, s-ar întâlni cu conducerea PSD Argeș într-o acțiune electorală? Oare ce părere are Ion Mînzînă despre colega sa mai tânără?

Motiv pentru care facem un apel de responsabilitare la conducerea PSD Argeș să limiteze acțiunile și întâlnirile din perioada următoare pentru a nu deveni un posibil focar COVID-19. După fotografiile din Loft cu Gabriela Zoană liberă și iresponsabilă, evitați orice contact și întâlnire cu pesediștii. Nu știți la ce pericol vă expuneți!

Poți să îți placă asta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *