Pitestinews

Dacian Cioloş recunoaste traseismul in USR PLUS si îl contrazice pe Moşteanu: „Avem nevoie de oameni care au fost în alte partide, chiar si PSD, atata timp cat ei au incercat sa faca ceva acolo pentru comunitate, dar nu li s-a permis”

Ionuţ Moşteanu se erijează într-un inamic al celor care au schimbat partidele din diferite motive, însă uită un detaliu esenţial: atât în filiala Argeş a USR, cât şi inUSR-PLUS sunt sute de candidaţi care înainte au fost la alte partide. Aceste transferuri au fost asumate de Dacian Cioloş, unul dintre şefii lui Ionuţ Moşteanu pe linie de partid, cu ocazia unei emisiuni la Adevărul Live pentru ca in această ecuaţie a traseismului atât de blamată de Ionuţ Moşteanu a intrat şi USR-PLUS, care s-a dedat la transferuri politice. De ce un partid nou are nevoie de oameni vechi şi foloseşte metehne vechi? „Să aruncăm la coş oameni precum primarul de la Ciugud care nu au nevoie de sinecuri politice şi nu au nevoie de un partid ca să îi tragă în sus? Avem oameni care au fost în alte partide, care au ieşit acolo pentru că nu s-au regăsit”, recunoaşte Dacian Cioloş.

Mai mult, același Dacian Cioloş a recunoscut verde în faţă că obiectivul principal USR-PLUS la alegerile locale nu este să câştige cât mai multe primării, ci „să facem o breşă în primării, în Consiliile Locale”. Aceasta declarație se oglindește perfect la Pitești, devenind clar,ca miza pentru USR nu este câștigarea fotoliului de primar ci pătrunderea cu orice preț, in număr cat mai mare, in Consiliul Local.

sursa VIDEO : adevarul live

Ionuț Moșteanu a făcut o obsesie în a îl critica doar pe Sorin Apostoliceanu, candidatul PNL la Primăria Piteşti, uitând că pe listă mai sunt şi alți candidați, deoarece dintr-un calcul matematic simplu votanții USR-PLUS pot fi „furați” doar de la PNL, partid de dreapta. Câștigareavotanților PNL de partea USR asigura un loc cert pentru candidatul PSD, Cristian Gentea, la fotoliul de primar, însă creste numărul de reprezentanți USR in Consiliul Local.

În cei patru ani de când e deputat, Ionuţ Moşteanu a trecut ocazional pe la Piteşti, nu a mai mers să vorbească cu cei care l-au votat, uitându-i fără probleme, probabil din cauza sinecurilor de la Bucureşti, însă s-a trezit acum de câteva săptămâni să devină brusc un mare iubitor al Piteştiului. Vai de mama ei de parșivenie politică!

sursa:judecatorul.ro

Poți să îți placă asta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *