Pitestinews

Ion Georgescu încalcă cu bună știință regulile de protecție sanitară.

Ce înțelegem noi din poza alăturată? Că PSD-ul nu a uitat vechea deviză electorală, “la mici înainte” și că la Mioveni nu e nevoie de mască de protecție.


Râdem, glumim, dar, din păcate primarul din Mioveni (oraș greu încercat în timpul pandemiei) nu respectă regulile minime de protecție sanitară. Așa cum reiese din fotografia alăturată în grup sunt nouă persoane care încalcă măsurile de protecție și nu respectă distanțarea socială.


Întrebăm retoric. Cine era cel mai vocal susținător al luptei anti-COVID când era vorba să îl atace pe prefectul de la acea vreme? Nimeni altul decât Ion Georgescu.
Înțelegem că primarul Georgescu se află într-o intensă campanie electorală, dar acțiunile sale iresponsabile reprezintă un pericol pentru sănătatea publică.

În mod normal poliția ar trebui să se autosesizeze în acest caz și să ia măsuri. În perioada în care trebuie respectate regulile de protecție sanitară, candidații care sunt încampanie electorală ar trebui să dea dovadă de responsabilitate și de respect față de semeni și față de autorități.

În cazul de față, Ion Georgescu, nu respectă nici legea nici bunul simț.

sursa foto : Facebook

Poți să îți placă asta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *