Pitestinews

Căldură mare, zăpușeală, amețeală în PSD. Apare Fata Morgana și, inevitabil disperarea. Candidații PSD la Primăria Pitești se confundă între ei de la caniculă.

Sursa foto : argesulvorbeste.ro

O fi Gentea… el parcă era. Sau o fi Titi…Tudosoiu, ăla de-l înjurau Gentea și Mînzînă la începutul anului doar pentru că și-a permis să-i contracandideze. De înțeles: într-un partid de tătuci, inventat de Iliescu, desavârșit de Năstase și urcat pe culmile corupției de Livache A FACE OPOZIȚIE E SACRILEGIU! Azi, clar de la caniculă, o postare a lui Titi ( zis Tumbe ) pentru lumea largă, ne-a indus în eroare.

Și în oroare!!! Scrise el ce scrise, apelă la străfundurile inteligenței și, la final, dădu cu primaru’ de cuvânt! Și de pământ….Care primar? Care cuvânt? Titi, s-a schimbat, băiețaș, “ cantindatul”? Știm cât de mult voiai tu să fi fost desemnat de PSD, dar, trezește-te, dragă, că-i păcat de tine! Nu ești tu! Nu mai visa! Nu te mai confunda cu Gentea…. Păcat de tinerețea ta… Tare ne e ca o să mori tânără speranță.

Și încă ceva: ai grijă la postări că-l superi pe Cristi, iar tu știi cel mai bine cât de grav e să-l superi…. 😁.

Later edit: V-am spus noi că astuia micu nu-i ies mereu tumbele? Iete că nici azi nu-i iesiră… greu cu feisbucu’ ăsta! Zici că faci o treabă și, de fapt, o dai de gard! Cum v-am zis nu-i greu să-l superi pe Gentea. O fi vazut “ el presidente” postarea, i-o fi spus careva… cert e că i s-a pus de-a curmezișul. Parcă-l și vedem plin de spume cum îl urechează, pe ăsta micu, Titișor, că s-a semnat … primar. Ce să vezi? Modifică el, Tumbe, postarea, o modifică. Credem că trei zile nu-l mai lasă Cristi să se traga-n poze cu el.

Poți să îți placă asta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *