Pitestinews

Campania electorală în care ne aflăm a scos la iveală ce poate fi mai urât din anumiți politicieni, care ascunzându-se sub un aspect de fecioară, își atacă adversarii în cele mai abjecte moduri, iar o astfel de campanie se observă în Pitești, unde foarte multe site-uri de știri preiau și transmit atacuri la adresa unor cadidați din partea opozanților.

Am încercat să realizăm o analiză a atacurilor din mass-media locală și am constatat că cele mai multe articole îi vizează pe candidații PNL la diverse funcții publice. Se poate vedea cu ochiul liber că liberalii sunt supuși unui tir susținut de atacuri, unele foarte grave deoarece sunt la persoană și intră în sfera calomniei și insultei.

Cel mai atacat este în acest moment președintele PNL Argeș, Adrian Miuțescu, el fiind și liderul de opinie al liberalilor. Urmează fostul prefect Emanuel Soare, care a fost chiar amenințat de un ziarist că a plătit niște “frați moldoveni să te rupă în două”, dar și Sorin Apostoliceanu care este hărțuit permanent de o parte a presei.

Conform surselor noastre în spatele acestor acțiuni concertate se află nimeni altul decât Cristian Gentea, candidatul PSD la primăria Pitești, care ziua pozează în fecioară, iar seara pregătește cu câțiva ciraci din presă articolele despre liberali.
Cristian Gentea multimilionarul care plătește presa
Foarte puțini știu că Gentea, fizicianul mult lăudat de unii este multimilionar, deține proprietăți în străinătate cum puțini români pot visa și că averea și-a construit-o numai din funcții la stat. Șeful PSD Pitești pozează într-o imagine de om curat, dar nu este nici pe departe așa, pare mai degrabă un lider al mafiei, care vrea să salveze aparențele. Însă presa care îi este aservită nu vrea să vadă aceste lucruri pentru că încasează bani grei de la diverse instituții asupra cărora Cristian Gentea își exercită controlul. Și aici vorbim de sute de de mii de lei care sunt drenați de la instituții din Pitești către anumite site-uri de știri sau televiziuni pentru a-și ataca oponenții.

Numai Filarmonica, o instituție modestă, a plătit dintr-un foc peste 50.000 lei unor anumite trusturi media pentru a construi imaginea lui Cristian Gentea, iar Apă Canal, Salpitflor și primăria Pitești au plătit unui singur site 21.500 lei bani plătiți pe timpul stării de urgentă unde nimeni nu era atent la acest detaliu. Cine ar crede că Centrul Cultural are un buget uriaș pentru presă? Din bani publici evident, bani plătiți în plină pandemie. Avem și dovezi în acest sens. Aici vorbim de o deturnare a banului public pentru interese personale și electorale. Cei care sunt plătiți din acești bani nu sunt ziariști, sunt simple unelte în mâna lui Gentea și a PSD-ului. Ar trebui ca instituțiile abilitate să verifice contractele de sponsorizare ale anumitor instituții să vedem dacă se justifică plata a sute de mii de lei către diverse site-uri sau publicații.

De rușine PSD face campanie la Pitești în tricourile FC Argeș
După ce au confiscat instituțiile publice și le folosesc în scop personal (pe persoana fizică, așa cum a spus Vanghelie), oamenii lui Gentea au confiscat și simbolul FC Argeș și s-au cocoțat cu nerușinare pe imaginea lui Dobrin, în disperarea de a aduna voturi. Privind la televizor sau în presă ai impresia stranie că Cristian Gentea a ajuns în Liga I, nu FC Argeș, asta pentru că în ieșirile electorale pesediștii sunt îmbrăcați cu tricourile echipei din Trivale. O sursă din PSD Argeș ne-a mărturisit că e mai bine așa, trece la public, pentru că altfel i-ar fi luat lumea la înjurături. Asta înseamnă că lui Gentea, candidatul PSD la primărie îi este teamă să se afișeze cu simbolurile și culorile partidului. Este și ăsta un semn.

Poți să îți placă asta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *