Pitestinews

Au trecut doi ani de la protestele din 10 august când românii au fost gazați și bătuți de Guvernul Dragnea-Dăncilă doar pentru că au mers în Piața Victoriei să protesteze pașnicîmpotriva corupției și a nedreptăților pesediste. Noi nu uităm!Vinovații pentru violențele din 10 august, Liviu Dragnea, Viorica Dăncilă și Carmen Dan nu au fost trași încă la răspundere iar cei care au suferit cer dreptate pentru rănile fizice și morale care le-au fost pricinuite.

Dosarul 10 august este o rană deschisă a societății și doare. Doare în primul rând pentru că nu există încă răspunsuri din partea justiției, pentru că guvernaea pesedistă a încercat să ascundă adevărul și pentru că românii au fost bătuți și gazați de români.

PNL nu face și nu a făcut presiuni asupra justiției. Vrem să se facă dreptate, iar justiția are datoria și obligația să meargă până la capăt și acesta este momentul limpede prin care își poate arăta independența față de orice interese sau forțe.

Dosarul 10 august a fost deschis după ce autoritățile pesediste au acționat violent asupra oamenilor care protestau împotriva guvernării PSD în 2018. Jandarmii au intervenit atunci cu gaze lacrimogene și tunuri de apă asupra a 100.000 de protestatari adunați în Piața Victoriei care cereau demisia Guvernului Dăncilă. Dosarul a fost clasat după doi ani de investigații. ​

Departamentul de Comunicare al PNL Argeș

Poți să îți placă asta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *