Pitestinews

Un anunț foarte important pentru toți abonații atât ai RCS-RDS(DIGI) cât și ai AKTA este faptul că în cursul lunii august va fi finalizată tranzacția conform căreia RCS-RDS va achiziționa Akta.

Compania de la DIGI s-a mișcat foarte rapid astfel că deja clienții akta au fost informați despre această schimbare printr-un mesaj pe care îl redăm și noi mai jos:


„Stimate client!

Cea mai puternica infrastructura de comunicatii electronice din tara, reteaua Digi, a ajuns la dumneavoastra.
Incepand cu 1 august 2020, Digi | RCS & RDS este noul dumneavoastra furnizor de servicii de comunicatii electronice, in urma unor contracte de operare de retele incheiate cu Akta Telecom S.A. (AKTA) si DIGITAL CABLE SYSTEMS (DCS), prin care infrastructura si serviciile furnizate anterior de AKTA si DCS au fost preluate de catre Digi | RCS & RDS. De asemenea, contractul pe care il aveti incheiat cu AKTA sau DCS, dupa caz, a fost cesionat catre Digi | RCS & RDS, care a preluat intreaga activitate desfasurata de catre furnizorii de servicii de comunicatii electronice mentionati.

In scurt timp, unul din reprezentantii nostri va va vizita pentru a va pune la dispozitie mai multe informatii privind serviciile furnizate de Digi | RCS & RDS, urmand sa beneficiati de oferta Digi | RCS & RDS, la cel mai bun raport calitate/pret. De asemenea, vom parcurge impreuna pasii si formalitatile necesare pentru a va bucura de servicii de cea mai buna calitate.

Doriti mai multe informatii? Contactati-ne telefonic la numarul 0314004600 sau in oricare dintre magazinele Digi / punctele de prezenta RCS & RDS.
Multumim,
Echipa Digi.”

Toți abonații Akta urmează să fie contactați de agenții de teren Digi pentru prezentarea ofertelor și serviciilor furnizate de către Digi. În urma acestei tranzacții, clienții Akta vor fi migrați treptat pe infrastructura Digi astfel încât, după 3 ani, peste 95% din abonații Akta vor fi trecuți pe rețeaua și oferta Digi, conform unuia dintre angajamentele trimise de Digi către Consiliul Concurenței.

Sursă: Media-Max.ro

Poți să îți placă asta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *