Pitestinews

Platoul Fețeni este una dintre locațiile preferate ale vâlcenilor, fiind locul de relaxare al multor persoane la sfârșit de săptămână. Acesta a fost și gazda festivalului Deep Forest din vara lui 2019, prezentat ca Untoldul Olteniei.

Această locație în aer liber a devenit cu atât mai populară odată cu decizia Primăriei Municipiului Râmnicu Vâlcea de a amplasa  o „stație de tratare mecano-biologică a deșeurilor municipale Râmnicu Vâlcea” pe platforma Fețeni.

Constantin Popa face apel la sprijinul cetățenilor, printr-o petiție, pentru a schimba locația de amplasare a proiectului Primăriei și a salva una dintre bijuteriile vâlcene. Acesta pune în evidență faptul că cetățenii județului Râmnicu Vâlcea nu au fost consultați cu privire la această decizie și amintește consecințele proiectului Roșia Montană, proiect similar cu cel inițiat de primarul Mircia Gutău.

Mai multe detalii despre decizia Primăriei, cât și petiția inițiată de Constantin Popa pot fi găsite la adresa: https://campaniamea.declic.ro/petitions/nu-aici-uniti-salvam-amfiteatrul-natural-valcean

Sursa: campaniamea.declic.ro

Poți să îți placă asta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *